- ½ πράσο ψιλοκομμένο / 1/2 leek chopped
- 1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο / 1 spring onion chopped
- 2 cups φυλλα σπανάκι / spinach leaves
- 1 tbsp διαφορα μυρωδικά (μάραθο, σφελίτσι κτλ) / fennel, chervil
- 1 tsp Mamellada Τσάτνεϊ Κρεμμυδιου
- 300 g Σπαγγέτι Νο6 / Spaghetti
- 100 g Φέτα / Feta cheese
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ριχνουμε ελαιόλαδο και μαραινουμε το πρασο και το κρεμμυδάκι.
Ριχνουμε σπανάκι , φύλλα παντζαριου και μυρωδιες, χυμό λεμονιου, αλάτι και πιπέρι και μαγειρευουμε για 5 λεπτα μεχρι να μαραθουν,
Προσθετουμε νερό και το σπαγγετι και βραζουμε μεχρι να γινει το σπαγγετι (περιπου 7-8΄ λεπτά).
Προσθετουμε τριμμενη φέτα , τσάτνεϊ κρεμμυδι και φρέσκο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
English
In a pot we saute the leek and the spring onion a couple of minutes, we add the spinach the beet leaves and cook covered for 5 minutes. we add water (about 1 1/2 cup) and the pasta and cook until pasta is al dente.
We pull of the heat, add crumbled feta cheese, Mamellada Onion Chutney and fresh olive oil and serve.