Η αγάπη μας για το καλό και νόστιμο φαγητό και μια «πινελιά» τέχνης στο καθημερινό μας τραπέζι μας ώθησε να ξεκινήσουμε τα τσάτνεϊ Μamellada.

Με απλές αλλά ταυτόχρονα πολύ ιδιαίτερες συνταγές επιλέγουμε πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά από μικρούς παράγωγους της Πελοποννήσου και τα επεξεργαζόμαστε την ιδία μέρα ώστε να διατηρήσουμε την φρεσκάδα τους.

Οι συνταγές μας είναι μοναδικές, εμπνευσμένες από τις δικές μας γευστικές προτιμήσεις  σε μικρές παραγωγές ώστε να διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα για τα προϊόντα μας. Χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά κατάλληλα για μια vegan, χορτοφαγική ή νηστίσιμη διατροφή τα τσάτνεϊ μας έρχονται να καλύψουν όλες τις γευστικές σας προτιμήσεις!

Η παραγωγή μας εστιάζεται στις σάλτσες τσάτνεϊ. Το τσάτνεϊ είναι μια σάλτσα ή βάση για σάλτσα με ρίζες στην Αγγλο-ινδική κουζίνα. Περιέχει συστατικά όπως αρωματικά μπαχαρικά, λαχανικά ή φρούτα, ξύδι και ζάχαρη.

Οι γλυκόξινες, οι πικάντικες και οι απαλές γεύσεις των τσάτνεϊ μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

  • σαν σάλτσες για λαχανικά, ζυμαρικά, ψωμί, τυριά, κρέατα, αλλαντικά και πίτσα
  • στο μαγείρεμα σαν μπαχαρικά χαρίζοντας έξτρα γεύση και άρωμα σε όποιο φαγητό προστεθούν
  • σαν συνοδευτικό σε πλατό τυριών και κρεατικών και αλλαντικών.

Τα τσάτνεϊ Mamellada θα τα βρείτε στις γεύσεις πιπεριάμήλοκαπνιστή πιπεριάντομάταπορτοκάλι και κρεμμύδι. Και στην σειρά με φυσικά σάκχαρα φρούτων πιπεριάκαπνιστή πιπεριάμήλο και πορτοκάλι.

Η πρώτη μας συνταγή, το τσάτνευ πιπεριάς (pepper chutney) έλαβε 1 αστέρι στον Παγκόσμιο διαγωνισμό γεύσης Great taste Awards 2019.

Στην Mamellada

Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο!