Πεντανόστιμος σολομός με orange chutney

Πεντανόστιμος σολομός με orange chutney

                          Πεντανόστιμος σολομός με τσάτνεϊ πορτοκάλι

Υλικά

  • 2 tsp τσάτνεϊ πορτοκάλι
  • ½ χυμό πορτοκάλι
  • 1 σκόρδο
  • 1 tsp μουστάρδα
  • 4 tsp ελαιόλαδο
  • 1 φασκόμηλο, μαντζουράνα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τα τοματίνια κόβοντας τα στη μέση και σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε με τα υλικά.

Απλώνουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.

Αυτή τη διαδικασία μπορούμε να τη κάνουμε και από τη προηγούμενη και να κρατάμε τα τοματίνια στο ψυγείο έτοιμα για χρήση.

Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να πάρουν λίγο χρώμα και απλώνουμε το chutney, το τυρί κρέμα, τη φρέσκια μοτσαρέλα και τα ψητά τοματίνια.

Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και φρέσκο θυμάρι.

Καλή απόλαυση!!!

Για περισσότερες συνταγές, μπες στο προφίλ της katerinas_piou’s στο Instagram!
https://www.instagram.com/p/CLwcxEoF_sO/

Salmon with orange chutney

 

Materials

  • 2 tsp orange chutney
  • ½ orange juice
  • 1 garlic
  • 1 tsp mustard
  • 4 tsp olive oil
  •  1 sage-marjoram
  • salt/pepper

 

Prepare the cherry tomatoes by cutting them in half and mix them with the ingredients in a bowl.

Spread on a baking sheet and bake for 15-20 minutes until they turn brown and soften.

We can do this process from the previous one and keep the cherry tomatoes in the refrigerator ready for use.

Bake the slices of bread in a non-stick pan to get a little color and spread the chutney, cream cheese, fresh mozzarella and roasted tomatoes.

Sprinkle with mavrokouki and fresh thyme.

Enjoy!!!

Follow katerinas_piou’s profile on instagram for more!
https://www.instagram.com/p/CLwcxEoF_sO/

https://mamellada.gr/product/orange-chutney-tsatnei-portokali/