- 2 kg Χοιρινή πλάτη
- 2 tbsp chutney Πορτοκάλι
- 50 ml ελαιόλαδο
1 tbsp Βαλσαμικό ξύδι - 2 Φύλλα δάφνης
- 500 g Πατάτες baby
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε σε ενα μπολ το chutney, το ελαιόλαδο , το ξυδι , το αλάτι και το πιπέρι και αλείφουμε πολύ καλά την επιφάνεια του κρέατος. Το βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί μαζί με τις πατάτες και τα δαφνόφυλλα και ψηνουμε σκεπασμενο στους 170 βαθμους για 2 ώρες και στους 230 για 15 λεπτά.
Αφού το βγάλουμε από το φούρνο το αφηνουμε να ξεκουραστει για 15-20 λεπτα και σερβίρουμε.