Savory crepes with sauce chutney tomato / Αλμυρές κρέπες με σάλτσα τσάτνεϊ ντομάτας
Υλικά και εκτέλεση της συνταγής αλμυρές κρέπες με σάλτσα chutney tomato
Υλικά:
- 200 γρ. τριμμένη
- 2 κ.γ. τσάτνεϊ ντομάτας
- αλάτι ρίγανη, πιπέρι
- 1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 8 Φέτες μπέικον ψυλοκομμένο
- 7 λευκά μανιτάρια
- 250 γρ. ανθότυρο
- 200 γρ. τριμμένο γκούντα
Εκτέλεση:
- Φτιάχνουμε τις κρέπες και ταυτόχρονα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 s.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με την υπόλοιπη γέμιση και γεμίζουμε τις κρέπες μας.
- Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις κρέπες.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και αφήνπουμε να πάρει μια βράση.
- Περιχύνουμε τις κρέπες και προαιρετικά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα gouda.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα για 20′.
Η συνταγή, η εκτέλεσή της, η φωτογράφιση είναι από την @faganoula.gr https://www.faganoula.gr/
Το προϊόν chutney ντομάτας θα το βρείτε εδώ https://mamellada.gr/product/tomato-chutney-tsatnei-ntomatas/
Savory crepes with sauce chutney tomato
Materials:
- 200 g grated tomatoes
- 2 tsp chutney tomatoes
- salt, oregano, pepper
- 1 spring onion chopped
- 8 Slices of chopped bacon
- 7 white mushrooms
- 250 g cream cheese
- 200 g grated gouda
Execution:
- Make the crepes and at the same time in a pan sauté the onion for 3-4 s.
- In a bowl, mix the cheeses with the rest of the filling and fill our crepes.
- Grease a pyrex and put the crepes.
- Put all the ingredients for the sauce in a saucepan and bring to a boil.
- Pour over the crepes and optionally, sprinkle with a little more gouda.
- Bake in a preheated oven at 180C in the air for 20 ‘.
The recipe, the performance, the photography is by @faganoula.gr https://www.faganoula.gr/
You will find the tomato chutney product on this link https://mamellada.gr/product/tomato-chutney-tsatnei-ntomatas/