Η σημερινή μας συνταγή αφορά, την κερασόπιτα με chutney πορτοκάλι

 2 cups Αλεύρι/flour
 1 μπέικιν
 200 g ηλιελαίο/sunflower oil
 2 αυγά/eggs
 1 cup ζάχαρη/sugar
 2 βανίλιες/vanilia
 150 g χυμό πορτοκάλι και ξύσμα/ juice orange
 2 tsp τσάτνεϊ πορτοκάλι/chutney orange
 κεράσια/cherry
1

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και σιγά σιγά προσθέτουμε το ηλιέλαιο.
Στη συνέχεια το χυμό, το ξύσμα, τις βανίλιες και τα δυο κουτάλια από την πικάντικη σάλτσα της @mamellada
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και σταδιακά τα προσθέτουμε στο μείγμα χτυπώντας για ακόμη πέντε λεπτά με το μίξερ.
Στο multi λιώνουμε τα κεράσια αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο και στη συνέχεια τα ρίχνουμε σε ένα μπολ προσθέτοντας πέντε κουτάλια από το μείγμα μας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Έπειτα λαδωνουμε και αλευρωνουμε μια στρογγυλή φόρμα του κέικ και εναλλάξ ρίχνουμε τα δυο μείγματα!
Ψήνουμε στους 180 για περίπου 50 με 55 λεπτά. Είναι αναλόγως το φούρνο.
Μόλις κρυώσει η κερασοπιτα την τοποθετουμε σε πιατέλα, πασπαλίζουμε με το ινδοκαρυδο που της δίνει εξτρα γεύση και στολίζουμε με κεράσια!!!

English
2

Beat the eggs with the sugar and slowly add the sunflower oil.
Then the juice, the zest, the vanilla and the two spoons from the spicy sauce of @mamellada
Sift the flour, the baking powder and gradually add them to the mixture, beating for another five minutes with the mixer.
In the multi, melt the cherries after first removing the stones with the special tool and then throwing them in a bowl, adding five spoons of our mixture and mixing very well.
Then grease and flour a round cake pan and alternately pour the two mixtures!Bake at 180 for about 50 to 55 minutes. It depends on the oven.
Once the cherry pie has cooled, place it on a plate, sprinkle with the coconut that gives it extra flavor and garnish with cherries !!!

Ingredients

 2 cups Αλεύρι/flour
 1 μπέικιν
 200 g ηλιελαίο/sunflower oil
 2 αυγά/eggs
 1 cup ζάχαρη/sugar
 2 βανίλιες/vanilia
 150 g χυμό πορτοκάλι και ξύσμα/ juice orange
 2 tsp τσάτνεϊ πορτοκάλι/chutney orange
 κεράσια/cherry

Directions

1

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και σιγά σιγά προσθέτουμε το ηλιέλαιο.
Στη συνέχεια το χυμό, το ξύσμα, τις βανίλιες και τα δυο κουτάλια από την πικάντικη σάλτσα της @mamellada
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και σταδιακά τα προσθέτουμε στο μείγμα χτυπώντας για ακόμη πέντε λεπτά με το μίξερ.
Στο multi λιώνουμε τα κεράσια αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο και στη συνέχεια τα ρίχνουμε σε ένα μπολ προσθέτοντας πέντε κουτάλια από το μείγμα μας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Έπειτα λαδωνουμε και αλευρωνουμε μια στρογγυλή φόρμα του κέικ και εναλλάξ ρίχνουμε τα δυο μείγματα!
Ψήνουμε στους 180 για περίπου 50 με 55 λεπτά. Είναι αναλόγως το φούρνο.
Μόλις κρυώσει η κερασοπιτα την τοποθετουμε σε πιατέλα, πασπαλίζουμε με το ινδοκαρυδο που της δίνει εξτρα γεύση και στολίζουμε με κεράσια!!!

English
2

Beat the eggs with the sugar and slowly add the sunflower oil.
Then the juice, the zest, the vanilla and the two spoons from the spicy sauce of @mamellada
Sift the flour, the baking powder and gradually add them to the mixture, beating for another five minutes with the mixer.
In the multi, melt the cherries after first removing the stones with the special tool and then throwing them in a bowl, adding five spoons of our mixture and mixing very well.
Then grease and flour a round cake pan and alternately pour the two mixtures!Bake at 180 for about 50 to 55 minutes. It depends on the oven.
Once the cherry pie has cooled, place it on a plate, sprinkle with the coconut that gives it extra flavor and garnish with cherries !!!

Η σημερινή μας συνταγή αφορά, την κερασόπιτα με chutney πορτοκάλι