Στήθος κοτόπουλο γεμιστό με chutney πιπεριάς

 αλάτι, πιπέρι / salt , pepper
 σκόρδο,garlic
 2 tsp τσάτνεϊ πιπεριάς/ chutney pepper
 1 μανιτάρι/ mushrooms
 ελαιόλαδο , olive oil
 100 g κρέμα γάλακτος/ whipping cream
1

Πήρα το στήθος κοτόπουλο και το έκοψα κατά μήκος. Έπειτα, το αλατοπιπέρωσα κ από τις 2 πλευρές και εσωτερικά το άλειψα με λίγο πατέ άγριου σκόρδου. Στη συνέχεια το γέμισα με #chutney πιπεριάς από τη Mamellada .Το τύλιξα σφιχτά με μεμβράνη σε ρολάκι, σαν καραμέλα και το έβαλα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

Μετά έβαλα τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ζεστό νερό για 30' να μουλιασουν,τα στράγγιξα και κράτησα τον ζωμό.Τον μισό τον έριξα στο ρύζι που έβραζα.. η γεύση, που πήρε ήταν απερίγραπτη!!

Στη συνέχεια, σ' ένα βαθύ τηγάνι έριξα λίγο παρθένο ελαιόλαδο και σώταρα το κοτόπουλο, για να πάρει ωραίο χρώμα.

Το έβγαλα από την φωτιά κ έριξα τα μανιτάρια μαζί με λίγο ακόμη πατέ άγριου σκόρδου και μόλις πήραν ωραίο χρώμα,ξαναεβαλα το κοτόπουλο μαζί με τον άλλο μισό ζωμό μανιταριών και άφησα σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει. Μολις η σάλτσα έδεσε, έριξα μία μικρή κρέμα γάλακτος και άφησα να πάρει μία βράση.. Έτοιμο!!

Ο συνδυασμός απερίγραπτος.. τέλεια σάλτσα μανιταριών σε συνδυασμό με μπουκιές ζουμερού κοτόπουλου με την γλυκοπικάντικη γεύση από το #chutney να χτυπάει στον ουρανίσκο σου.. απόλαυση!

English
2

I took the chicken breast and cut it lengthwise. Then, I seasoned it with salt and pepper on both sides and smeared it internally with a little wild garlic paste. Then I filled it with #chutney pepper from Mamellada. I wrapped it tightly with a film in a roll, like candy and put it in the fridge for at least 1 hour.

Then I put the dried mushrooms in hot water for 30 'to soak, I drained them and kept the broth. I threw half of it in the rice that I was boiling .. the taste that it got was indescribable !

Then, in a deep pan, I poured some virgin olive oil and sautéed the chicken, to get a nice color.

I took it off the heat and tossed the mushrooms together with a little more wild garlic pate and as soon as they got a nice color, I put the chicken back together with the other half of the mushroom broth and left it on a medium heat until it set. Once the sauce set, I poured a little cream and let it boil .. Ready !!

The combination is indescribable .. perfect mushroom sauce in combination with juicy chicken bites with the sweet and spicy taste of #chutney hitting your palate .. enjoyment!

Ingredients

 αλάτι, πιπέρι / salt , pepper
 σκόρδο,garlic
 2 tsp τσάτνεϊ πιπεριάς/ chutney pepper
 1 μανιτάρι/ mushrooms
 ελαιόλαδο , olive oil
 100 g κρέμα γάλακτος/ whipping cream

Directions

1

Πήρα το στήθος κοτόπουλο και το έκοψα κατά μήκος. Έπειτα, το αλατοπιπέρωσα κ από τις 2 πλευρές και εσωτερικά το άλειψα με λίγο πατέ άγριου σκόρδου. Στη συνέχεια το γέμισα με #chutney πιπεριάς από τη Mamellada .Το τύλιξα σφιχτά με μεμβράνη σε ρολάκι, σαν καραμέλα και το έβαλα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

Μετά έβαλα τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ζεστό νερό για 30' να μουλιασουν,τα στράγγιξα και κράτησα τον ζωμό.Τον μισό τον έριξα στο ρύζι που έβραζα.. η γεύση, που πήρε ήταν απερίγραπτη!!

Στη συνέχεια, σ' ένα βαθύ τηγάνι έριξα λίγο παρθένο ελαιόλαδο και σώταρα το κοτόπουλο, για να πάρει ωραίο χρώμα.

Το έβγαλα από την φωτιά κ έριξα τα μανιτάρια μαζί με λίγο ακόμη πατέ άγριου σκόρδου και μόλις πήραν ωραίο χρώμα,ξαναεβαλα το κοτόπουλο μαζί με τον άλλο μισό ζωμό μανιταριών και άφησα σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει. Μολις η σάλτσα έδεσε, έριξα μία μικρή κρέμα γάλακτος και άφησα να πάρει μία βράση.. Έτοιμο!!

Ο συνδυασμός απερίγραπτος.. τέλεια σάλτσα μανιταριών σε συνδυασμό με μπουκιές ζουμερού κοτόπουλου με την γλυκοπικάντικη γεύση από το #chutney να χτυπάει στον ουρανίσκο σου.. απόλαυση!

English
2

I took the chicken breast and cut it lengthwise. Then, I seasoned it with salt and pepper on both sides and smeared it internally with a little wild garlic paste. Then I filled it with #chutney pepper from Mamellada. I wrapped it tightly with a film in a roll, like candy and put it in the fridge for at least 1 hour.

Then I put the dried mushrooms in hot water for 30 'to soak, I drained them and kept the broth. I threw half of it in the rice that I was boiling .. the taste that it got was indescribable !

Then, in a deep pan, I poured some virgin olive oil and sautéed the chicken, to get a nice color.

I took it off the heat and tossed the mushrooms together with a little more wild garlic pate and as soon as they got a nice color, I put the chicken back together with the other half of the mushroom broth and left it on a medium heat until it set. Once the sauce set, I poured a little cream and let it boil .. Ready !!

The combination is indescribable .. perfect mushroom sauce in combination with juicy chicken bites with the sweet and spicy taste of #chutney hitting your palate .. enjoyment!

Στήθος κοτόπουλο γεμιστό με chutney πιπεριάς