Πορτοκαλένιος σολομός με σάλτσα τσάτνεϊ πορτοκάλι

 2 tsp τσάτνεϊ πορτοκάλι/ chutney orange
 ½ χυμό πορτοκάλι/ orange juice
 1 σκόρδο/garlic
 1 tsp μουστάρδα/ mustard
 4 tsp ελαιόλαδο/ olive oil
 1 φασκόμηλο,ματζουράνα/ sage-marjoram
 αλάτι, πιπέρι/ salt/pepper
1

Ετοιμάζουμε τα τοματίνια κόβοντας τα στη μέση και σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε με τα υλικά.

Απλώνουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.

Αυτή τη διαδικασία μπορούμε να τη κάνουμε και από τη προηγούμενη και να κρατάμε τα τοματίνια στο ψυγείο έτοιμα για χρήση.

Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να πάρουν λίγο χρώμα και απλώνουμε το chutney, το τυρί κρέμα, τη φρέσκια μοτσαρέλα και τα ψητά τοματίνια.

Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και φρέσκο θυμάρι.

Καλή απόλαυση!!!

English
2

Prepare the cherry tomatoes by cutting them in half and mix them with the ingredients in a bowl.

Spread on a baking sheet and bake for 15-20 minutes until they turn brown and soften.

We can do this process from the previous one and keep the cherry tomatoes in the refrigerator ready for use.

Bake the slices of bread in a non-stick pan to get a little color and spread the chutney, cream cheese, fresh mozzarella and roasted tomatoes.

Sprinkle with mavrokouki and fresh thyme.

Enjoy!!!

Ingredients

 2 tsp τσάτνεϊ πορτοκάλι/ chutney orange
 ½ χυμό πορτοκάλι/ orange juice
 1 σκόρδο/garlic
 1 tsp μουστάρδα/ mustard
 4 tsp ελαιόλαδο/ olive oil
 1 φασκόμηλο,ματζουράνα/ sage-marjoram
 αλάτι, πιπέρι/ salt/pepper

Directions

1

Ετοιμάζουμε τα τοματίνια κόβοντας τα στη μέση και σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε με τα υλικά.

Απλώνουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.

Αυτή τη διαδικασία μπορούμε να τη κάνουμε και από τη προηγούμενη και να κρατάμε τα τοματίνια στο ψυγείο έτοιμα για χρήση.

Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να πάρουν λίγο χρώμα και απλώνουμε το chutney, το τυρί κρέμα, τη φρέσκια μοτσαρέλα και τα ψητά τοματίνια.

Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και φρέσκο θυμάρι.

Καλή απόλαυση!!!

English
2

Prepare the cherry tomatoes by cutting them in half and mix them with the ingredients in a bowl.

Spread on a baking sheet and bake for 15-20 minutes until they turn brown and soften.

We can do this process from the previous one and keep the cherry tomatoes in the refrigerator ready for use.

Bake the slices of bread in a non-stick pan to get a little color and spread the chutney, cream cheese, fresh mozzarella and roasted tomatoes.

Sprinkle with mavrokouki and fresh thyme.

Enjoy!!!

Πορτοκαλένιος σολομός με σάλτσα τσάτνεϊ πορτοκάλι