Παγωμένες μπάρες γιαουρτιού με γεύση φραγκοσυκου

 400 g γιαούρτι 2%/ yogurt 2%
 4 tsp μέλι/ honey
 κεράσια, βερύκοκα / cherries, apricots
 αμύγδαλα/almonds
 συρόπι φραγκόσυκου / syrup pricklypear
1

Εκτέλεση :
Χτυπάμε με έναν σύρμα χειρός το γιαούρτι με το μέλι να γίνουν κρεμα. Στρώνουμε το μείγμα με μια σπάτουλα σε ένα ταψι μακρόστενο ή σε ένα μπολ και αφού πρώτα έχουμε βάλει στο πάτο λαδόκολλα. Κλείνουμε με το καπάκι του. Το βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει για μια ώρα. Έπειτα το βγάζουμε και από πάνω ρίχνουμε με ένα κουτάλι το σιρόπι του φραγκοσυκου να πάει παντού. Βάζουμε στη κατάψυξη για δυο ώρες. Βγάζουμε και τοποθετούμε φρέσκα ψιλοκομμένα φρούτα. Ξανά στη κατάψυξη για μία ώρα.
Μολις είναι έτοιμο σπάμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με αμύγδαλο που έχουμε χτυπήσει στο multi και έξτρα σιρόπι!

English
2

Whisk the yogurt with the honey with a whisk until they become creamy. Spread the mixture with a spatula in an elongated pan or in a bowl and after we have first put oil glue on the bottom. We close with its lid. Put it in the freezer to freeze for an hour. Then take it out and pour the prickly pear syrup with a spoon on top to go everywhere. Put in the freezer for two hours. Remove and place fresh chopped fruit. Freeze again for an hour.
Once it is ready, break it into pieces and serve with almonds that we have beaten in the multi and extra syrup!

Ingredients

 400 g γιαούρτι 2%/ yogurt 2%
 4 tsp μέλι/ honey
 κεράσια, βερύκοκα / cherries, apricots
 αμύγδαλα/almonds
 συρόπι φραγκόσυκου / syrup pricklypear

Directions

1

Εκτέλεση :
Χτυπάμε με έναν σύρμα χειρός το γιαούρτι με το μέλι να γίνουν κρεμα. Στρώνουμε το μείγμα με μια σπάτουλα σε ένα ταψι μακρόστενο ή σε ένα μπολ και αφού πρώτα έχουμε βάλει στο πάτο λαδόκολλα. Κλείνουμε με το καπάκι του. Το βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει για μια ώρα. Έπειτα το βγάζουμε και από πάνω ρίχνουμε με ένα κουτάλι το σιρόπι του φραγκοσυκου να πάει παντού. Βάζουμε στη κατάψυξη για δυο ώρες. Βγάζουμε και τοποθετούμε φρέσκα ψιλοκομμένα φρούτα. Ξανά στη κατάψυξη για μία ώρα.
Μολις είναι έτοιμο σπάμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με αμύγδαλο που έχουμε χτυπήσει στο multi και έξτρα σιρόπι!

English
2

Whisk the yogurt with the honey with a whisk until they become creamy. Spread the mixture with a spatula in an elongated pan or in a bowl and after we have first put oil glue on the bottom. We close with its lid. Put it in the freezer to freeze for an hour. Then take it out and pour the prickly pear syrup with a spoon on top to go everywhere. Put in the freezer for two hours. Remove and place fresh chopped fruit. Freeze again for an hour.
Once it is ready, break it into pieces and serve with almonds that we have beaten in the multi and extra syrup!

Παγωμένες μπάρες γιαουρτιού με γεύση φραγκοσυκου