06 Ιούλ Αλμυρές κρέπες με σάλτσα chutney τομάτας
Φτιάχνουμε τις κρέπες και ταυτόχρονα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 s.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με την υπόλοιπη γέμιση και γεμίζουμε τις κρέπες μας. Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις κρέπες. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και αφήνπουμε να πάρει μια βράση. Περιχύνουμε τις κρέπες και προαιρετικά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα gouda. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα για 20'.
Make the crepes and at the same time in a pan sauté the onion for 3-4 s.
In a bowl, mix the cheeses with the rest of the filling and fill our crepes. Grease a pyrex and put the crepes. Put all the ingredients for the sauce in a saucepan and bring to a boil. Pour over the crepes and optionally, sprinkle with a little more gouda. Bake in a preheated oven at 180C in the air for 20 '.
Ingredients
Directions
Φτιάχνουμε τις κρέπες και ταυτόχρονα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 s.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με την υπόλοιπη γέμιση και γεμίζουμε τις κρέπες μας. Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις κρέπες. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και αφήνπουμε να πάρει μια βράση. Περιχύνουμε τις κρέπες και προαιρετικά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα gouda. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα για 20'.
Make the crepes and at the same time in a pan sauté the onion for 3-4 s.
In a bowl, mix the cheeses with the rest of the filling and fill our crepes. Grease a pyrex and put the crepes. Put all the ingredients for the sauce in a saucepan and bring to a boil. Pour over the crepes and optionally, sprinkle with a little more gouda. Bake in a preheated oven at 180C in the air for 20 '.