Αλμυρές κρέπες με σάλτσα chutney τομάτας

 200 g grated tomatoes
 2 tsp Mamellada chutney tomatoes
 διαφορα μυρωδικά (salt ,oregano, pepper) (αλάτι ρίγανη, πιπέρι)
 1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο / 1 spring onion chopped
 8 Φέτες μπέικον ψυλοκομμένο / Slices of chopped bacon
 7 λευκά μανιτάρια/ white mushrooms
 250 g ανθότυρο/ cream cheese
 200 g τριμένο γκούντα/ grated gouda /
1

Φτιάχνουμε τις κρέπες και ταυτόχρονα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 s.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με την υπόλοιπη γέμιση και γεμίζουμε τις κρέπες μας. Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις κρέπες. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και αφήνπουμε να πάρει μια βράση. Περιχύνουμε τις κρέπες και προαιρετικά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα gouda. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα για 20'.

English
2

Make the crepes and at the same time in a pan sauté the onion for 3-4 s.
In a bowl, mix the cheeses with the rest of the filling and fill our crepes. Grease a pyrex and put the crepes. Put all the ingredients for the sauce in a saucepan and bring to a boil. Pour over the crepes and optionally, sprinkle with a little more gouda. Bake in a preheated oven at 180C in the air for 20 '.

Ingredients

 200 g grated tomatoes
 2 tsp Mamellada chutney tomatoes
 διαφορα μυρωδικά (salt ,oregano, pepper) (αλάτι ρίγανη, πιπέρι)
 1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο / 1 spring onion chopped
 8 Φέτες μπέικον ψυλοκομμένο / Slices of chopped bacon
 7 λευκά μανιτάρια/ white mushrooms
 250 g ανθότυρο/ cream cheese
 200 g τριμένο γκούντα/ grated gouda /

Directions

1

Φτιάχνουμε τις κρέπες και ταυτόχρονα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 s.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με την υπόλοιπη γέμιση και γεμίζουμε τις κρέπες μας. Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις κρέπες. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και αφήνπουμε να πάρει μια βράση. Περιχύνουμε τις κρέπες και προαιρετικά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα gouda. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα για 20'.

English
2

Make the crepes and at the same time in a pan sauté the onion for 3-4 s.
In a bowl, mix the cheeses with the rest of the filling and fill our crepes. Grease a pyrex and put the crepes. Put all the ingredients for the sauce in a saucepan and bring to a boil. Pour over the crepes and optionally, sprinkle with a little more gouda. Bake in a preheated oven at 180C in the air for 20 '.

Αλμυρές κρέπες με σάλτσα chutney τομάτας