Γενικά

Κατά την αίτηση παραγγελίας σας, καλείστε να επιλέξετε με ποιον τρόπο επιθυμείτε να σας αποστείλουμε ή/και να παραλάβετε κατόπιν συνεννόησης, τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε.
Όλες οι παραγγελίες λαμβάνονται και αποστέλλονται Δευτέρα με Παρασκευή. Οι παραγγελίες που γίνονται Σάββατο, Κυριακή ή αργίες θα διαχειρίζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής παραγγελιών στην Ελλάδα, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και επιλεγμένες χώρες στον υπόλοιπο κόσμο.
Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρέχεται η δυνατότητα παραγγελίας δώρων, που δύναται να αποσταλούν σε οποιονδήποτε παραλήπτη επιθυμείτε.
Παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου μετά από επικοινωνία μαζί μας.

Τρόποι Αποστολής / Παραλαβής

Στην περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σας, σε επιλεγμένο από εσάς τόπο, εντός και εκτός Ελλάδος, το κόστος αποστολής θα διαμορφώνεται με βάση τον τρόπο αποστολής που επιλέγεται και θα συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση παραγγελίας σας, πριν από την ολοκλήρωση και την αποπληρωμή της, ενώ θα υπολογίζεται αυτόματα στη σελίδα του καλαθιού αγορών, με βάση τον επιλεγμένο από εσάς τόπο αποστολής και το συνδυασμό των στοιχείων του όγκου και του βάρους της παραγγελίας σας.

Η αποστολή των παραγγελιών εκτελείται με τις παρακάτω συνεργαζόμενες εταιρίες:

  • DHL / TNT (Ελλάδα , E.E και υπόλοιπο κόσμο)
  • Παραλαβή από το κατάστημα μας

Κόστος μεταφορικών για παραγγελίες Εντός Ελλάδας:

  • Το κόστος των μεταφορικών για εντός Ελλάδας ανέρχεται στα 5€ μέχρι τα 2 κιλά και 1,6€ από 2 και επάνω. Για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει έξτρα χρέωση με βάση τον τρόπο και τόπο αποστολής.
  • Στην περίπτωση που επιλέγεται παραλαβή από την φυσική έδρα της εταιρίας μας, δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση με έξοδα αποστολής.

 Ενδέχεται, αποστολές εκτός Ε.Ε., να υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και συναφή έξοδα, ενώ είναι πιθανό να προστεθούν σε αυτά χρεώσεις ή/και άλλα κόστη, που επιβάλλει η εκάστοτε εθνική νομοθεσία, για τα οποία δεν φέρει ευθύνη η εταιρία.

Σχετικά με τις αποστολές ή/και τις παραλαβές εταιρικών παραγγελιών (Β2Β), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.